Cégbemutató

Cégünk rövid bemutatása

A Zséder Kft. immár 16 éve foglalkozik nemzetközi és belföldi személyszállítással. Tevékenységünk skálája széleskörű: osztálykirándulás, tantestületi kirándulás, sítábor, tanulmányi út, gyermekek utaztatása, vállalati utazás, dolgozók szállítása, baráti/családi utazás, konferencia, esküvő, városnéző körutazás, reptéri transzfer, külföldi transzfer, rendezvény látogatás, turista utazások, zarándokút.
Nagyfokú nemzetközi és belföldi tapasztalattal rendelkezünk. Cégünk az évek alatt folyamatosan arra törekszik, hogy szolgáltatásával a megrendelő igényeit maximális odafigyeléssel, pontossággal és megbízhatósággal szolgálja ki a legjobb, kedvezőbb, versenyképes árajánlat mellett.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a turista jellegű utakon a kiállás helye az ország bármely pontjáról indulhat, cégünk ezért nem számol fel költséget a kiállásért.
Egyedi kedvezményeket is biztosítunk.

Jármű parkunk folyamatosan bővül, jelenleg 10 db autóbusszal rendelkezünk.

Autóbuszaink esztétikai megjelenése, felszereltsége, kényelme biztosítja azt az elvárást, amelyet utasaink velünk szemben elvárnak. Luxus autóbuszainkon kávéautomata, légkondicionáló, video, WC is megtalálható, amely az utasok kényelmes és gondtalan utazását szolgálja. Járműveink a biztonság és a megbízhatóság érdekében rendszeres karbantartáson esnek át magas színvonalú szervizünkben. De ha útunk során merülne fel kisebb meghibásodás, a javítást a helyi szervizben oldjuk meg, ha komolyabb problémával állunk szemben, csere autóbuszt biztosítunk.

Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Autóbuszaink az ország bármely pontjáról indulhatnak!
Turista utak esetén cégünk a kiállásért nem számol fel költséget!